Ungkarskokken

Det er ikke vanskelig, bare prøv!

Risotto er ikke så vanskelig

Har du hørt Gordon Ramsay hyle på den stakkars kokken som har saltet risotto for mye? Skremmer det litt å lage risotto? Risotto er ikke så vanskelig som en kanskje tror. Det finnes utallige varianter av risotto. Det blir litt som å diskutere gryteretter, det er så mye som kan gå oppi kjelen.

Prøv min nye søkemotor!

Vis flere treff

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jeg utfører vikartjenester (ekstrahjelp) innenfor hotell og restaurant samt kantine.

Siste innlegg

Reklame

Forslag til den ekstra gode middagen.

Kamskjellsalat med avokado og appelsin

Kamskjell. Bare navnet får nakkehårene mine til å reise seg i vellyst. Det er uten tvil noe av det beste havets skattekammer har å varte opp med.

Jeg ville finne på noe friskt og godt med de posene med frosne kamskjell jeg hadde funnet. Og etter å ha trålet nettet for ideer uten hell, endte jeg opp med å tenke salat. Jeg traff. Dette var midt i blinken.

Pepperbiff

En god pepperbiff med en god peppersaus gjør at en føler at en lever.

En god peppersaus, skal ikke være umiddelbar sterk. Styrken skal komme kryppende innpå deg, komme med en behagelig varme som sprer seg opp til pannen, og utløser et par dråper svette. Da er det en god peppersaus.

Reklame

6 knallgode desserter

Fiskelykke!

Mine siste utblåsninger.

Adjø Oslo Taxi

Etter å ha vært en trofast kunde hos Oslo Taxi siden 80 tallet, tar jeg nå farvel med selskapet.
Jeg kjenner ikke igjen den tjenestevilligheten, kvaliteten eller fornuften som en gang lå i Oslo Taxi sin sjel. I svar fra klageavdelingen til Oslo Taxi etter en dyr tur anbefalte de å lese meg opp i prisene deres. Jeg følte det svaret var litt vel arrogant. Jeg har lest meg opp, men da i bruken av Bolt.

Read more
1 2 3 138