Abonner på nyhetsbrevet

Ønsker du å abonnere på Ungkarskokkens Nyhetsbev? Du vil da få den rett i epostkassa, med siste nytt om oppskrifter, produkter, leverandører, trender, arrangementer, utesteder og happenings som omhandler fornuftig mat og drikke.

Det er viktig for meg at du ikke føler det blir plagsomt mye “”spam””, men at dette heller er et tilskudd av viten og inspirasjon. Så du vil ikke bli bombardert for ofte, men kun når det er noe å fortelle.

Tanker, ønsker, tips og ideér til nyhetsbrevet tar jeg derfor gjerne i mot, samt konstruktiv kritikk.

Her er Nyhetsbrevet sendt ut 27. mars 2018. Om du vil se et eksempel. Dette er i pdf, og ser litt “mer hulter til bulter” ut enn den du får i epostkassa di.

 

Personvern. Det er selvsagt gratis å abonnere, og jeg vil aldri bevisst selge/dele din epost-adresse med andre. Det er også kun din epostadresse som registreres.

Jeg vil aldri benytte din epost-adresse til noe annet enn nettopp nyhetsbrevet. Din tillit og min integritet betyr alt!

Det er en “unsubscribe” link i bunn av nyhetsbrevet. Trykk på den om du er lei av meg. Du vil da slette epostadressen din fra min liste.

P.s. Du bør ha fått en bekreftelse-epost innen svært kort tid etter at du trykker abonner.

Husk å sjekke epostinnstillingene dine. Har du en streng spam-filtrering, kan det tenkes nyhetsbrevet havner i søpla første gangen. Da er det bare å godkjenne eposten/avsenderen en gang. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.