Test: Coop Grill Perfekt Pølser

Da tok jeg en pølseuke 🙂 Coop har kommet en en hel del forskjellige pølser i sin grill serie Grill Perfekt. Og jeg testet nesten alle sammen.

Den eneste jeg ikke testet så vidt jeg vet, er kyllingpølsen deres. Litt usikker på hvorfor den ikke ble med i handlekurven. Muligens fordi jeg ikke ville sette meg ned å gråte fordi jeg ikke fikk skikkelig pølse 🙂

Generelt sett så er det Leiv Vidar eller Fatland som har laget disse for Coop kjeden.

Og felles for de alle sammen, er at de er litt stramt pakket. Dette er egentlig ikke et dårlig tegn, da det betyr at de har fylt den importerte fåretarmen helt full. Minusen er at de sprekker veldig lett.

Det var et gjennomgående problem for meg. 4 av 5 pølser sprakk litt eller litt for mye om de ikke var skåret i på forhånd. OK, dette er ikke et kjempeproblem, det er bare litt irriterende. Så mitt tips, stek disse sakte, og ikke snu deg vekk fra de, da sprekker dem garantert. Ja og selv om jeg er motstander av det, lag 3 snitt i de (som anbefales i bitte bitte bitte liten skrift på pakken). Da sprekker de mindre, men du mister noe smak og safter og samtidig kanskje får noen lekne flammer opp fra grillen.

Ja du må selvsagt gjerne steke disse i panne også.

Å bedømme smaken her blir veldig subjektivt. Jeg må gå etter min smak, som ikke alltid er lik andres. Men jeg har prøvd å være fornuftig.

Det jeg vil si med en gang er, at alle disse pølsene er over gjennomsnittet gode.

Når det gjelder prisen, så er ikke disse billige. Om en benytter seg av 3 for 2 tilbudet er det helt greit. Men en kjøper ikke sånne pølser som disse når en skal ha det billigste heller.

De koster mellom ca. 35 og 45 kroner pakken. Og med 3 for 2 så havner du på ca. 8-10 kroner pølsen.

Og her kommer de enkelte pølsene, best rangert først.

Cheesy Chili

Jeg likte disse best. Mild smak av chili og ost, satt sammen i passende fordeling. Litt grov farse. Anbefales. Terningkast 5.

Beefy Sausage

Grove pølser med en bra fyldig kjøttsmak. Ikke noe overdreven kryddersmak. Disse passer for de fleste. Spesielt de som er redd krydder. Terningkast 5.

Classic Bratwurst

Milde i smaken. Kanskje litt for fin farse? Har smakt bedre bratwurst, men de var helt ok. Er du en bratwurst fan, så er disse for deg på en grillaften. Passer også perfekt for alle barn. Terningkast 4

Cheesy Bacon

Om jeg ikke hadde lest på pakken at det var ost og bacon, hadde disse fått en høyere karakter. Her var det veldig lite (om noe?) baconsmak, og for lite ostesmak. Men pølsene i seg selv var gode. Terningkast 3. 

Tasty Garlic

Testens taper. Muligens fordi jeg elsker hvitløk. Det var en svak hvitløksmak her, men den var mer som den smaken en har i munnen dagen derpå. Med andre ord, ikke den beste hvitløksmaken. Misforstå meg rett, pølsene var ikke direkte vonde, men de skuffet i forhold til forventningen. Kanskje de eneste jeg ikke vil anbefale.  Terningkast 2 

 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.