Test: Kløver chiligrill med ost

Kløver, Bunnpris sitt eget merke, har et enormt utvalg innen både kjøtt og fisk, ja de har også chiligrill med ost. Men jeg hadde mine tvil om smaken når jeg testet disse her om dagen.

Min mistro ligger ikke i selskapet Kløver. Jeg har sansen for mye av det de leverer til Bunnpris. Men bransjen i sin helhet svikter alt for ofte. Jeg har til gode å smake en skikkelig god pølse med mye chilismak. Hvordan er disse?

Feilen alle gjør, er nemlig å være feig. De skryter av en eller annen smak, også tilpasser de den så alle skal like den. Med andre ord, de gir produktet for lite smak. Vi mennesker er alle forskjellige. Noen liker mye smak, andre liker lite smak. Skal du treffe et bredt kundegrunnlag, kan det ikke smake for mye.

Gleder meg til den dagen noen lager en pølse med advarsel på pakken om at den er sterk og spicy.

Kløver chilipølse med ost så virkelig fine ut. Store, kraftige, men likevel passende for de vanligste lompene. Jeg hadde de i stekepannen på medium til sterk varme.

For sterk varme vil bare brenne de på utsiden uten å gjennomvarme de. Skal du grille disse, bør du finne svak varme langs kanten av grillen.

Det tok nok 10-12 minutter før de var ferdigstekte.

Konklusjon:

Disse pølsene var knallgode. Men uten noen nevneverdig chilismak. Akkurat som alle sine konkurrenter var chilismaken ganske så fraværende. Og osten kunne en så vidt smake, men ikke se. Det var ikke noen fare for ostedrypp på den hvite skjorta.

Men de smakte skikkelig godt. Det var en god kjøttsmak, med veldig bra fylde og helhet, og akkurat passe saftige, noe som gjør disse til muligens de beste grillpølsene jeg har smakt på lenge.

Og derfor sliter jeg med å gi en karakter. Det het jo chilipølse. Jeg velger derfor å gi 2 forskjellige karakterer. Du for selv avgjøre hvilken av disse som passer for deg.

P.s. Tester nytt system for tester. 🙂 

 

Kløver Chiligrill med ost

5.5

Som grillpølse

8.0/10

Som chilipølse

3.0/10

Det positive

  • God kjøttsmak
  • Passe saftig

Det negative

  • Lite chilismak

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.