Test: Dr. Oetker Big Americans Texas

Når det gjelder frossen pizza, så har nok Dr. Oetker noen av de bedre variantene her til lands. Men kan en si at alle pizzaene de har er bra? Tja.

Jeg hadde ikke smakt Big Americans Texas, så den ble innkjøpt her fordi jeg hadde dårlig tid. Ja ja jeg ser ironien i at jeg alltid påstår at en har tid til å lage mat fra bunn, fordi det ikke trenger å ta lang tid. Men som den litt typiske ungkaren jeg er, så er pizza en del av dietten.

Men Texas? Jeg blir ofte forundret over fantasien til geografi-analfabeter. Å sette navn på varen bør gjenspeile smaken. Da bør en ha besøkt stedet og smakt maten fra den landsdelen en markerer på produktet sitt. OK, litt usikker på hva en bør smake fra Stjernebacon. Og finner en barnål i Skogsbacon? Tror vi at Russisk salat gir en eim av russiske smaker?

Vel, Texas gir meg mange assosiasjoner. Barbecue, TexMex, chili, sprø kylling for å nevne noen. Jeg reiser ikke til Texas for å søke etter pepperoni, salami eller mozzarella som denne pizzaen er toppet med. Men de har jo selvsagt dette i Texas også.

Jeg regnet med at krydderet og tomatsausen ville gi meg en liten smakebit av Texas.

Konklusjon 

Jeg begynte ikke å synge “My Heart belongs to Texas” etter å ha spist denne.

Først og fremst, bunnen her er tykk, sprø og saftig, akkurat som de skryter av. For de som liker tykke bunner er dette topp. Bunnen er veldig god. Dessverre stopper skrytingen her.

Toppingen var ganske enkelt kjedelig. Og SÅ kjedelig er ikke maten i Texas.

Joda, en kunne kjenne smaken av pepperoni. Men bare så vidt. Pølsa var ikke av den mest krydrede varianten. Og krydder var generelt en mangelvare på resten av toppingen.

Jeg ventet og ventet på smaken av Texas. Jeg trodde etter en liten stund at jeg kunne kjenne en søtlig smak av noe som kunne minne om en slags bbq smak, men det satt så langt bak i ganen at jeg kunne ikke være sikker.

Dette er uten tvil den kjedeligste pizzaen Dr. Oetker har laget. Jeg forventer mer av dem. Og jeg forventer at de som setter navn på produkter har noe kjennskap til landsdelen de oppkaller det etter. Men nå tror jo vi nordmenn at at italiensk salat er representativ for maten i Italia også da. Eller gjør vi egentlig det?

Dette er i hvert fall ikke smaken av Texas! Og jeg har faktisk spist der mange ganger.

Denne var på tilbud, så prisen var det ikke noe å si på. Men min anbefaling er å hoppe over denne pizzaen. Dr. Oetker har mange varianter som er mye bedre. Velg en av de.Dr. Oetker Big Americans Texas

Tilbud 39.90
4.3

Smak

2.0/10

Pris

7.0/10

Kvalitet

4.0/10

Det positive

  • Tilbudsprisen
  • God bunn

Det negative

  • Smakte ikke Texas
  • Kjedelig krydret

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.