Test: Big One Loaded Pepperoni

Jeg er veldig glad i Pepperoni. Jeg er ikke så glad i frossenpizza, men det hender jeg kjøper en når jeg har det travelt med å ikke gjøre noe (latskap). Så når jeg så at Big One hadde kommet med en pizza med mye(loaded) pepperoni. følte jeg at jeg var nødt til å prøve den. (Red. Eller het den Double pepperoni før?)

Jeg aner ikke når denne kom ut. Jeg må innrømme at jeg ikke følger så godt med på utvalget av pizza i butikken. Men jeg hadde ikke sett denne før, så for meg er denne helt ny.

Ved å lese om ingrediensene, ble jeg i hvert fall litt beroliget. De bruker ekte ost (mozzarella og cheddar) og både strimlet og speket pepperoni, mens listen over grønnsaker var mer eller mindre ikke-eksisterende.

Det at det ikke er grønnsaker som løk, paprika osv er ikke noen ny trend. Det kan virke som alle pizza-fabrikanter er fratatt muligheten til å ha på både nok med kjøtt og nok med grønnsaker samtidig.

Jeg stekte denne som jeg pleier. Men jeg var så opptatt med å ikke gjøre noe, at jeg glemte den litt. Den ble en smule godt stekt. Ikke veldig mye, bare litt 🙂

Konklusjon:

Den var god. Den siste frossen-pizzaen jeg testet som hadde mye kjøtt fra Peppes, måtte jeg salte en del for å få frem litt smak. Dette er ikke tilfelle her. Her smakte det godt med pepperoni fra første munnfull. Dette er muligens første gang jeg ikke har følt at jeg burde krydre litt ekstra på en ferdigpizza.

Det at de har brukt en god del strimlet pepperoni i tillegg til skiver er smart. Det blir da jevnt fordelt over hele pizzaen, i stedet for kun skiver som alltid blir “feilplassert”. Her får du pepperoni med hver bit.

Jeg savnet litt løk og paprika. En pizza uten noe grønnsaker mister en dimensjon.

Bunnen her er tykk, som jo er et kjennetegn til Big One. Å diskutere om en bunn skal være tykk eller tynn skal jeg spare til en annen gang. Men smaken på bunnen her var ganske grei. Jeg hadde ikke noe å si på den.

Alt i alt var denne ganske god. Tomatsausen som var brukt var helt grei, og krydderet som var brukt var akkurat passe. Denne er ikke sterk, bare passe mye smak.

Kommer jeg til å kjøpe denne igjen når jeg har det travelt med å ikke gjøre noe? Ja. Har jeg lyst på en pizza med pepperoni, vil denne dekke lysten på en utmerket måte.

P.s. Jeg kjøpte denne på tilbud, så prisen jeg bruker er fra kolonial.no

Prismessig er den da likevel grei med tanke på at dette er en ganske stor pizza (590 gram), som bør være nok for 2 vanlige personer. (Eller 1 tømmerhogger).

Big One Loaded Pepperoni

Kr. 77,80
7

Smak

7.5/10

Pris

7.0/10

Kvalitet

6.5/10

Det positive

  • Mye pepperoni
  • God smak
  • Grei størrelse

Det negative

  • Savnet grønnsaker

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.