Julebordsgjester er ofte de verste kundene!

Julebordsgjester er ofte de verste kundene! Det er bare så synd at deres egoistiske, bråkete og ofte nedlatende oppførsel legger igjen så mye penger. Da hadde de vært lettere å nekte.

November og desember er måneden da amatørene inntar utesteder landet rundt.

Mange av disse går sjeldent ut, og derfor skal de oppleve alt det de har gått glipp av siden forrige julebord.

Det er selvsagt ikke alle som oppfører seg som zombier på LSD når de er på julebord. Men jeg vil påstå at nesten alle større julebord har minst en person med seg i kategorien beskrevet under. Og de individene tar stor plass!

Sentrums-fylliker. Nei ikke fra det politiske partiet, men de som tror de er et hvert selskaps sentrum. De tror alle er deres venner, og alle er i like godt humør. De klapper ALLE rundt seg for hardt på ryggen mens deres høyrøstede stemmer overdøver all behagelig musikk. Klappen (slaget) på ryggen skjer gjerne mens de «nye» vennene sitter selvvalgt alene i en bar, med ryggen til, drikker av et glass, og er uvitende om den kraften som snart skal påvirke sitt drikkemønster. Tips. Alle er ikke dine venner, og sjansene er små for at de blir det nå!

Amatør-røykere. De har sluttet for lenge siden, men de vil bare ha en nå siden det er julebord. Derfor skal de bare bomme en av han som står ute og røyker. Når det er 10 av dere, blir pakken til han dere bommer av fort tom. Men du skulle jo bare ha en og bryr deg ikke om det. P.s. En pakke røyk koster mer enn en halvliter øl, og røykere har ikke et lager med seg for nettopp deg!! Kjøp din egen jævla sigarett!

Amatør-bestillere. De ber om «en whisky», “en akevit” eller «en øl» uten å spesifisere. Det vitner om manglende kunnskap på alle områder. Dagens uteliv har som regel et større utvalg enn det du har gjemt i din egen bokhylle for at samboer ikke skal finne det.

Sjekk barhyllene før du bestiller. Eller spør med en gang om utvalget av den typen sprit  eller øl du liker. Da kaster du ikke bort tiden til bartenderen, eller enda viktigere, gjesten som venter på sin tur etter deg! Og ha betalingskort klart når kortmaskinen settes ned foran deg. Snur du ryggen til bartenderen, for å snakke med folk etter at du har bestilt, før du har betalt, fortjener du kun vann resten av kvelden!

Toalett-terroristen. De har spist for mye. Og etterpå skal de besøke neste utested for å omgjøre stedets rene velluktende toalett til et katastrofeområde. De stenger effektivt ned toaletter i timevis, mens de sprer hengende gasser som krigførende stormakter gjerne vil kjøpe på tank.

Nye bar-eiere. De tror de har kjøpt stedet fordi de har et julebord på stedet. De tror de legger igjen så mye penger, at de kan gjøre hva de vil, kreve hva de vil og oppføre seg som de vil. De forstår ikke at det er 364 dager i året hvor de er null verdt!

Krampe-fyllikene. Null forståelse for at de ikke får mer servering, null forståelse for at de er for høyrøstet, null forståelse for at de sjangler borti alt og alle. De har aldri drukket for mye eller nok! De gir seg aldri på at det er de som vet best! De oppfører seg eksemplarisk i egne øyne. De fortjener å bli filmet og lagt ut på bedriftens Facebook side.

Jeg høres sikkert ut som en grinete gubbe nå. Det er ikke slipset rundt pannen, latteren og gleden mange har, som jeg misliker. Det er idiotien som andre utsettes for pga av manglende selvinnsikt når enkelte er på byen. For byen er for alle, ikke bare julebordsgjesten en gang i året!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.