Crossover Middags Salat

Salat kan fint brukes som middag, selv for sultne ungkarer.

Det er jo bare avhengig av hva en har på. Satt å grublet lenge over om jeg kunne kalle denne en Meksikansk, Gresk eller sydlansk salat. Men nei, det blir nok en “crossover” med inspirasjon fra det jeg hadde i kjøleskapet.

Det viktigste for meg, når jeg bestemmer meg for en salat, er at jeg har noe med substans i salaten. Jeg vil bli mett, og jeg vil ikke bli sulten igjen om en time. Skinke, kylling, tunfisk, eller som i dag, kjøttdeig.

I dag stekte jeg kjøttdeigen, krydret med (litt mye)Chilipulver, hvitløkspulver, Cumin, sjøsalt og nykvernet pepper.

Ellers på salaten hadde jeg:

  • Isbergsalat
  • Finhakket løk
  • Agurk
  • Tomat
  • Fetaost

Noen skvetter med Balsamico på den, før jeg hadde kjøttdeigen på.

Noen Tortilla chips, og vips, en flott, mettende og velsmakende salat til ølen og lørdagskosen.