Test: Smaken av Grimstad rødkål

Jeg har blitt lokket av Coop appen. Den ville så gjerne at jeg skulle kjøpe Smaken av Grimstad rødkål. Denne var ny for meg, så jeg lot meg lokke. Var dette en utfordrer til Nora?

Det er ikke alltid en tar seg tid til å lage egen rødkål. Jeg har derfor gjennom årene testet mange forskjellig, og foreløpig er det ingen som har kunnet konkurrere med Nora. Den verste jeg noen gang har smakt, det var en sirupsaktig kloning som er Coops egen merkevare, nemlig Xtra. Den rødkålen var forferdelig. Jeg får fortsatt grøssninger når jeg går forbi hyllen der den står.

Når jeg åpnet pakken til Smaken av Grimstad sin rødkål, gikk det et aldri så lite kuldegysning nedover ryggen. Det som møtte meg oppi aluminiums posen var et bilde av et produkt jeg har prøvd å glemme. Det var den samme sirupsaktige utseende, det var som et gjenferd hoppet ut.

Det kan det vel ikke være den samme? Jeg slo fra meg tanken. Jeg måtte jo teste denne. Pakken er jo flott å se på, da må vel produktet inni være bedre enn Xtras forsøk på å etterligne rødkål.

Etter oppvarmingen var saken klar. Dette brakte tilbake gamle vonde minner. Geleaktig sausete rødkål med lite smak eller utseende som minnet om god rødkål. Nei, takke meg til Nora om jeg ikke lager egen.

Jeg ble litt ilter, så jeg sprang ned til min lokale Coop for å sjekke litt.

Jeg hadde dessverre rett. Same shit, differant package. Jeg tar frem et oppbrukt ordtak. Om du tar lebestift på en gris, så er det fortsatt en gris.

Her prøver altså Coop og uSmaken fra Grimstad å rebrande den dårlige rødkålen. De tar selvsagt ekstra for denne i forhold til Xtra sin kjedelig innpakning. Men det hjelper ikke med finere innpakning, når produktet er så utrolig dårlig i utgangspunktet.

Jeg har all respekt for byen Grimstad, men her burde innbyggerne marsjere for å bli kvitt det dårlige ryktet dette produktet gir byen.

Og skam dere Coop, for å prøve å lure folk til å kjøpe samme dårlige produkt som dere allerede har, til en høyere pris, kamuflert bak bedre grafikk.

Dette er en av grunnene til at jeg vurdere å innføre strenge tiltak med meg selv, å boikotte EMV (Egne merkevarer).

Konklusjon

Jeg orker ikke gi karakter på denne en gang.

I dag må jeg ta meg noen stive Cognac for å bli kvitt både uSmaken av Grimstad, og opprivingen av dårlige minner.

Styr unna denne, kjøp Nora om du ikke lager egen rødkål. De få kronene forskjell vil redde middagen din.

 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.