Test: Kyllinglår fra Ytterøy Kylling

Jeg hadde ikke tenkt å teste disse i det hele tatt. Jeg har spist for mye kylling i det siste. Men når Bunnpris hadde et så sinnssykt tilbud på disse, så lot jeg meg friste. Det er jeg takknemlig for nå!

Vanligvis er billige kyllinglår dårlig renset b-sorterte stykker med lite kjøtt på. Jeg ble derfor svært overrasket når jeg åpnet pakken, og så at stykkene ikke bare var helt perfekt renset for fjær og ytterskinn, men også kappet så en fikk store lårstykker, samt overvinge/klubbe hver for seg. Dette er jo genialt for stekingen sin del, da klubbene ikke trenger å steke like lenge, for deretter å bli tørre.

ytteroy1

Jeg har aldri smakt kylling fra Ytterøy Kylling før. Ut fra deres egen webside, så står det klart og tydelig at de er opptatt av dyrevelferd. Og det setter en jo pris på. Og maten blir som regel bedre med litt omtanke.

Jeg ovnsbakte bitene med litt standard krydder. De ble overraskende saftige og velsmakende. Stykkene hadde bra med kjøtt. Ja jeg fant ikke noe å sette fingeren på. Om jeg ikke var bare heldig, så er dette norsk kvalitetsvare på sitt beste.

ytteroy3

Jeg betalte kun 19.90 pr. kg. på Bunnpris denne uken for denne pakken på 1.8 kg. Jeg kommer til gladelig å betale mye mer om jeg ramler over kylling fra denne produsenten igjen.

ytteroy2

Jeg hadde kanskje skrevet umarinert på pakken, da jeg ikke fant antydning til det. Skrivefeil på pakken, eller jeg som leser den feil?

Når en sammenligner pris og kvalitet her, kan jeg ikke annet enn å gi mine første 6 stjerner noensinne. Det kan faktisk ikke bli bedre for frossen kyllinglår. Løp og kjøp, hamstre, og nyt!
Terningkast 6

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.