Test: Kløver juleskinke

Er du en av de som må ha en juleskinke til høytiden? Det hører ikke med til noen av mine tradisjoner, men røkt og kokt skinke er jo alltids godt. Så da passet det bra nå å teste Kløver sin Juleskinke.

Som mange vet, Kløver er Bunnpris sitt eget “billig” merke.

De er kjent for å være relativt rimelige, og rett som det er, synes jeg de kommer med noen svært gode produkter. Men det hender at de bommer også. Denne skinken kostet kun Kr. 99,- pr. kg. og er nok den rimeligste på markedet.

Så hvordan er denne juleskinken?

Juleskinke kan jo brukes på så mange måter. Denne er røkt og kokt. Det betyr at du kan bruke det som pålegg, varme den opp i ovn, dampes eller mikrobølge. Det skal godt gjøres å ødelegge denne.

Det første jeg legger merke til, er at den har en uvanlig lang holdbarhet.

Dette skyldes at den kommer vakumpakket, og røket mat i vakuum holder seg veldig godt. Så skal du ha skinke til 17. mai, er det bare å kjøpe den nå.

Inni pakken, er det også litt sky, som er perfekt til saus.

Den veier ca. 1 kg, noe som gir mat til 5-6 personer om det er middag det er snakk om.

Jeg skar den i skiver, la den i ovnen med litt av kraften, folie over og dampet den i ca. 20 minutter på 175 grader C. som anbefalt på pakken.

Konklusjon:

Denne var veldig god. Mild røyksmak, ikke for mye, ikke for lite heller. Den var svært mør. Det var litt fett, men igjen, ikke for mye. Veldig god konsistens på kjøttet.

Dette er antagligvis den billigste juleskinken du finner på markedet om dagen, og det gir mye valuta for pengene.  Jeg fant egentlig ikke noen nevnverdige feil med denne. Så med mindre du vil ha en blytung røyksmak, vil jeg bare si, løp og kjøp!

 

Kløver juleskinke

Kr. 99.00
9

Smak

9.0/10

Pris

9.0/10

Kvalitet

9.0/10

Det positive

  • God mild smak
  • Lite fett og god konsistens
  • Veldig rimelig

Det negative

  • Fant egentlig ikke noe negativt
  • Kanskje den var litt for mild??

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.