Godt nytt år!

Nyåret blir også her, brukt til å se tilbake på det som har skjedd, og synse over det som kommer til å skje.

stekepanne2

På denne websiden, har det vært mange trender i året som har vært. Her er noen statistikker for de som bryr seg.

Mest besøkte måned noensinne var Desember 2012 med over 400 000 treff fordelt på over 30 000 individuelle IPer.

Mest besøkte dagen var 5. desember hvor det ble vist ca. 17 000 sider.

5 mest populære postene i 2012 var:

 1. Ovnsbakt laks i folie 101 fra juni 2011.

 2. Hjortestek med stuet rosenkål og portvinsaus fra desember 2011.
 3. Pangafisk fra mars 2011.

 4. Grandiosa, en Norsk ukultur! fra mars 2012.
 5. Hjemmelaget Karamellpudding fra desember 2011.

Så de nyeste postene er ikke nødvendigvis de mest populære skjønner jeg. Selvsagt har det også noe med at eldste har ligget lengst. Kanskje jeg skal lage noen variasjoner på disse fremover, siden de er så populære? Ja 2 av innleggene var jo bare meg og mine meninger, de inneholdte ikke en oppskrift en gang. Kommer jeg over noe jeg ikke liker, sier jeg nok fra i 2013 også. Tips tar jeg gjerne i mot.

Den mest besøkte siden her var Ukens Tips og Tilbud. Skal fortsatt tråle tilbudsavisene for å se om jeg finner gode tilbud.

Folk fra over 72 land har vært innom. Får litt frysninger, har sjekket hvordan sidene blir tolket med google translate, og det er ikke alltid like pent og forstålig! Men hovedvekten er fra norge da. Trøster meg med det.

Så hva bringer 2013?

 • Håper å kunne tilby noen egne produkter fra februar/mars. Vil ikke si for mye før det er 100% avklart. Men det handler selvsagt om nytelse og velvære. Det blir spennende!
 • I fjor hadde jeg noen helsider i den analoge papirutgaven av Dagbladet. Mulig det skjer noe spennende på (nett)avisfronten i år. Mere informasjon kommer når det har blitt avgjort.
 • Skal prøve å teste flere matprodukter, har sett at de innleggene som jeg har hatt her er populære.
 • Har en ny layout som jeg tester for denne siden. Er fortsatt usikker på om den vil bli brukt. Den nåværende er da ikke så utdatert,,,,,,,,,,, eller?
 • Jeg kommer fortsatt ikke til å åpne for å kommentere de fleste innleggene her. Gidder ikke se på alle bedrevitende forumtroll fråtse. Jeg lager maten som jeg liker, så enkelt er det. Unntakene er om jeg skriver negativt om noe/noen. Greit at de kan forsvare seg 😉 . Men jeg kan treffes på mail om du lurer på noe.
 • Nei, jeg kommer ikke til å bli vesentlig bedre til å ta bilder av maten. Jeg setter ikke opp et studio for det. Jeg venter ikke på at maten skal bli kald for å jukse det til, og jeg har ikke tenkt meg på noen photoskole. Jeg lager enkel grei mat, ikke kunst! De proffe bildene som blir tatt, er som oftest av mat som ikke er spisendes lenger. Som en bruker 1 time på å trikse, mikse og pynte på (Har hørt at dieselolje er bra for å få kjøtt til å glinse).  Jeg garanterer, all mat som det blir tatt bilde av her, blir spist 2 minutter etter at bildet er tatt.

Har du noen forslag, om noe du savner eller ønsker? Send meg en mail.

Ønsker alle lesere et godt og nytelsesrikt 2013!