Nyhetsbrev og nytt gratis abonnementsystem

Meld deg på det nye nyhetsbrevet!

Da har jeg, etter mye om og men, gått vekk fra WordPress sitt “abonneringssystem” som sendte ut siste oppdateringer til de som registrerte seg, til fordel for et mye bedre system.

Hensikten er å få litt bedre kontroll over alt som går ut, samt kunne levere litt mer fornuftig stoff til riktige tider for de som ønsker det.

I nyhetsbrevet vil det ikke bare være oppskrifter, men også andre nyheter om produkter, leverandører, trender, arrangementer, utesteder og andre happenings som omhandler fornuftig mat og drikke.

Med over 700 oppskrifter, så hender det også at en trenger å hente frem noe gammelt, fordi det er tidsriktig igjen. Det tillot ikke det gamle systemet.

Jeg vurderte å bare overføre tidligere abonnenter over til det nye systemet, men føler at det er litt frekt. Noen har abonnert i over 6 år, og jeg vet jo ikke om de lever lengre. Og epostadresser blir jo ofte byttet, en kan til tider kalle det ferskvare.

Derfor må jeg be alle tidligere abonnenter om å melde seg inn på nytt her, i boksen under, eller i venstremargen på siden om dere vil fortsette å få oppdateringer.

Det er selvsagt gratis. Jeg ber heller ikke om noe sensitive opplysninger. Kun epost-adressen din.

Det gamle systemet skrus snart av, for at det ikke skal bli dobbelt opp hos mottagerne.

Etter at du har meldt deg inn, vil du få en bekreftelses epost som du må svare på. Har du ikke fått den innen rimelighetens tid, sjekk spam/søplekassa di om den ligger der. Da er det viktig at du godkjenner denne eposten/avsenderen, ellers havner neste der også.

Problemer? Send meg en melding eller kommenter her.

Det er viktig for meg at du ikke føler det blir plagsomt mye “”spam””, men at det heller blir et tilskudd av viten og matlyst. Så du vil ikke bli bombardert for ofte, men kun når det er noe å fortelle. Ja faktisk blir det færre mailer enn tidligere, men med mer stoff å synke tenna i. For nå vil det ikke gå ut mail hver gang det legges til noe nytt, men i stedet samles det litt opp sammen med andre aktuelle artikler, ikke kun oppskrifter.

Hvor ofte vil det komme et nyhetsbrev? Ikke lett å si, da det er stille perioder og travle perioder både i matverden og i mitt eget lille univers. Men noen ganger i måneden regner jeg med. Kanskje hver uke etter hvert. Time will show!

Med en gastronomisk sommerhilsen,

Ungkarskokken.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.