Test: Coop Pepperoni pizza

Jeg hadde litt dårlig tid, og gjerrig som jeg er, valgte jeg en pizza fra Coop med pepperoni. Bilde på esken så jo ikke så galt ut og jeg er veldig glad i pepperoni. At de skryter av at den lages i Italia hjalp også når jeg skulle bestemme meg. Så da var det bare å teste. Holder den mål?

Det første som slo meg, når jeg åpnet den frosne pakken og så på pizzaen, var at det var veldig lite grønnsaker. Det står at det skulle være litt løk, men jeg antar at det er i krydder form. Jeg fant absolutt ingen ting annet enn pepperoni-pølsebiter i små og store varianter.

Men siden jeg er så glad i pepperoni, tenkte jeg ikke noe mer over det.

Pizzaen ble stekt ferdig, og smakstesten kunne begynne.

På pakken, skryter de av at deigen heves i minst 24 timer, og stekes på forhånd i en ovn, varmet opp av eike- og bøketre.

Bunnen er vel det eneste de kan skryte av. Den var helt ok. Resten var utrolig smakløst. Jeg fant ikke en eneste god smak på denne pizzaen. Selv når jeg plukket av pepperoni og spiste kun de, var smaken helt fraværende. Og pizzasausen var like kjedelig.

Jeg måtte frem med mye krydder for å i det hele tatt få denne forbi ganen. At denne er laget i Italia, er neppe italienere stolte av.

Jeg bruker ofte Grandiosa Classic som eksempel på hvor dårlig en pizza i Norge kan smake. Men her har Grandiosa fått en konkurrent om å være den verste.

Styr unna, bruk heller pengene på en Dr. Oetker.

Selv om denne fra Coop var rimelig, var den ikke verdt pengene. En betaler ikke for dårlige opplevelser.Coop Pepperoni Pizza

25.90
2.5

Smak

1.0/10

Pris

4.0/10

Det positive

  • Grei bunn
  • Rimelig pris

Det negative

  • Smakløs
  • Ikke noe løk eller paprika