Coop Xtra Grillpølser

Det er ikke ofte jeg skriver om, eller tester pølser. Det er som regel noe jeg ikke kjøper for annet enn å bruke i gryter eller som kjapp lunsj når jeg har dårlig tid.

Og la meg fastslå med en gang. Jeg er ingen pølse-ekspert. Men jeg innbiller meg at jeg har greie smaksløker.

xtrapolser

Egentlig kjøpte jeg disse fordi de var billig, og jeg skulle teste noe kinesisk krydderblanding. Også samtidig driver jeg å blir vant til min nye nærbutikk, nemlig Coop Xtra. Jeg var veldig skeptisk til butikken til å begynne med, men ser nå, sakte med sikkert at dette nok sikkert blir bra. Håper bare at de har sparket den tidligere Rimi butikksjefen som jeg synes gjorde en svak jobb.

Men tilbake til pølsene.

I går laget jeg den verste gryteretten jeg noen gang har smakt. Det ga mine kokkekunnskaper en knekk. I første omgang skyldte jeg på nettopp denne krydderblandingen, som ga en rar og uggen ettersmak som nesten ikke slapp taket.

I dag morges, siden jeg hadde det travelt, varmet jeg resten i mikro-ovnen og spiste det som frokost. Tabbe. I hele dag har jeg gått rundt med svak brekning-fornemmelse.

Jeg tenkte fortsatt at det var krydderblandingen, helt til jeg tok pølsene frem i dag, og luktet på de.

Disse pølsene har uten tvil en svak ekkel aroma. Jeg klarer ikke helt å plassere hva det skyldes.

Jeg valgte derfor å steke noen i panne, uten noe smakstilsetninger. Dette måtte testes!

Den ekle ettersmaken harmonerte godt med den ekle aromaen. Kan det være noe galt med nettopp den posen jeg fikk? Aner ikke. De var ikke sure eller gått ut på dato. Jeg måtte Google litt, og ser at andre har testet disse med noenlunde samme resultat.

Her er det bare en anbefaling til Coop. Trekk disse vekk fra markedet. Kom med ny oppskrift!

Så det er enkelt å si følgende om disse til forbrukere: Skygg unna! Om du kun har tyve kroner å bruke, finn på noe annet. Du betaler ikke for denne dårlige opplevelsen! Jeg har kastet de som var igjen.

Terningkast 1

Tror dette er første gang jeg gir så lav karakter som 1. Jeg unngår å smake på mat jeg vet er så dårlig.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.