Test: Smart365 Buffalowings

Jeg pleier ikke kjøpe ferdigstekte matvarer. At det skjedde var egentlig en hastverksfeil fra min side. Men siden jeg først hadde de i huset, fortjener de en vurdering.

Jeg elsker Buffalowings. Jeg har laget en svært god variant som du kan lese om her.

Smart365 er en satsing fra ICA/Rimikjeden om lavprisvarer. De har samlet de forskjellige andre lavprismerkene sine under denne paraplyen. Jeg har testet litt forskjellige rå produkter tidligere, og som regel er de lavt prisede produktene helt klart av dårligere kvalitet i forhold til de mer kostbare produktene av samme type. Men sånn skal det jo være.

Det stemmer litt med disse Buffalowings også.

Smaken her er dønn kjedelig. Svakt krydret skal ikke Buffalowings være, men det var disse. Litt typisk norsk smak var det. Hadde de kalt dette bare for ferdigtekte kyllingvinger hadde jeg ikke vært så negativ til dette, men de kaller det tross alt opp etter en svært populær amerikansk rett.

Til gjengjeld var de sånn ca. passe stekt, så det var bare å varme opp, noe som er gjort på 10 minutter i en ovn. Litt slappe kanskje, jeg liker de litt brunere med en anelse skorpe, men det er bare å bruke høy varme når du varmer de opp.

Selve vingene hadde greit med kjøtt.

Billig kyllingprodukter pleier å være dårlig renset for fjær. Det stemte faktisk ikke her. Det var svært lite å si på rensingen av disse.

Prisen var det heller ikke noe å si på. De var nå riktignok på tilbud til Nkr. 29.90 for en pakke på 500 gram. Dette er akseptabelt. En kilopris på nesten 60 kr. er ikke direkte billig for vinger, men de var nå ferdigstekte.

Så dommen? Har du dårlig tid, men nok krydder i huset til å “spice” disse opp, så er det ikke så galt å ta med en pakke. Krydrer du de ikke, kommer du til å bli skuffet. Hjemmelaget er å blir selvsagt best.

Terningkast 3

buffalotest

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.