Test: GoGreen økologiske grønnsaker

gogreen

Nå har GoGreen lansert økologiske grønnsaker i miljø- og helsevennlig pappemballasje. De mener at det er på tide å bli kvitt blikkboksen samtidig som grønnsakene skal være økologisk.  De har jo rett. Hva skal vi med den uvennlige boksen, når teknologien for lengst har gitt oss muligheten til å produsere miljøvennlig innpakning.

Og når innholdet er økologisk, må det jo være en vinn/vinn situasjon.

Jeg har denne uken smakt på 3 forskjellige produkter de har lansert. Hakkede tomater, gourmet mais og grønne erter. Smaksmessig holder alle tre bra mål, sammenlignet med konkurrentene du finner på boks.

Personlig likte jeg maisen og tomatene beste.

Tomatene brukte jeg til en pasta med kjøttsaus. Det ble en frisk god smak av tomatene. Bruker du ikke friske tomater, er nok disse det beste alternativet på markedet.

Maisen er kanskje de beste av produktene dems. Varmet opp med litt smør og salt, ble de svært gode. Og her i landet er jo mais stort sett bare å få tak i på boks. Da er disse de beste.

Ertene var som erter pleier å være når de kommer på boks. Litt kjedelig farge. Smaken var helt grei. Hermetiserte erter egner seg best i gryteretter og stuinger. Skal du servere de som egen grønnsak må du bruke frosne for å få den sunne gode grønnfargen. Men da er de sjeldent økologiske. Foreløpig.

Så hvis du er opptatt av miljø og økologisk mat, og trenger noen bokser med grønnsaker, se etter GoGreen produktene i din lokale matbutikk. Da kan du spise med litt bedre samvittighet. Prismessig er de nok litt dyrere enn de uøkologiske konkurrentene, men med en veiledende pris på mellom 13,90 kr – 15,50 kr, så er det overhodet ikke avskrekkende.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.