Test: Coop Tortelloni med lufttørket skinke

Av og til dukker det opp noe som pirker litt ekstra i nysgjerrigheten min. Dette var en av de gangene. Tortelloni med lufttørket skinke var på tilbud. Og jeg hoppet på.

Ja det var på tilbud, så litt av grunnen var nok min indre gjerrighet. Men det hørtes jo litt godt ut også da med lufttørket skinke. Og Tortelloni med fyll er jo ikke noe jeg i hvert fall slenger sammen på noen få minutter.

Dette er perfekt for deg (og meg) som vil ha mat i en fei. Du bruker 6-7 minutter på å få dette helt ferdig.

Kok opp vann med salt. Legg tortelloni oppi og la det småkoke i 4-5 minutter.

Nå synes jeg det ble litt kjedelig sånn. Har aldri likt pasta uten saus, så jeg hadde 2 ss Crème Frâiche, 1 ts hvitløkpulver og 2 ts gressløk oppi.

Jeg smakte selvsakt på pastaen først, så jeg hadde noe å dømme denne med.

Og dommen er:

Ikke la deg lure av uttrykket lufttørket skinke. Det er en farse inni disse pastaputene. Og i den er det kun 3% lufttørket skinke av svin. Men det er også en del annet svinekjøtt i. Fyllen er ca. 40% og det er greit nok.

Smaken er slet ikke så verst. Ja ganske god faktisk. Jeg skjønner at en ikke bør ha for mye salt kjøtt i, som jeg antar lufttørket skinke delvis er. Jeg hadde nok tålt enda litt mer salt svinesmak. Men alt i alt smakte disse putene ganske bra.

Det som virkelig gir plusspoeng her, er nok enkelheten. Kok opp vann med salt, hiv putene oppi, vent i 4-5 minutter. Dette klarer alle, og alle klarer det lynkjapt.

1 pakke holder til 2 normale porsjoner. Prisen når jeg kjøpte dette, var også veldig grei. Jeg betalte 19.90 for pakken, og det synes jeg er billig. Men etter å ha smakt disse, vil jeg nok la meg friste til å kjøpe inn en pakke også om den er dyrere. For dette er en fin tilføyelse til uken om en har det travelt, men likevel vil ha noe godt.

Jeg anbefaler nok at du tilføyer noe her. Å spise de som de er blir litt kjedelig. Så Crème Frâiche, eller en boks hakkede tomater vil være gode tilskudd.

Men alt i alt, var dette en veldig god opplevelse, og jeg anbefaler disse på det varmeste. Jeg innrømmer at jeg gikk tilbake og kjøpte en pakke til dagen etterpå.

Terningkast 5

Løp og kjøp. Men husk, dette er ferskvare.2 comments

  • Lise B.

    Tusen takk for fine beskrivelser av både fremgangsmåter og hva du mener om produkter. Jeg fikk lyst til å legge igjen et lite spor, fordi takket være dine bloggposter, hjelper du til med noe som i utgangspunktet kanskje ikke var tiltenkt?

    Som synshemmet, har vi, dvs. jeg og samboer, benyttet din blogg, for å se fremgangsmåten på et par produkter om de er vanskelig å finne andre steder.

    Og mange takk for en inspirerende matblogg. Det er godt med innspill om at mat også kan gjøres enkelt – en del andre matbloggere kan gjøre det litt komplisert. Det passer ikke alltid alle. Igjen, mange takk…

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.