Lørdags pizza

De fleste mennesker liker pizza. De fleste er enig om at hjemmelaget er best. De fleste er også redde for å lage pizza selv, som oftest fordi bunnen er en utfording.
Det finnes mange alternativer for å få hjelp til bunnen. Men den aller enkleste er å bare kjøpe en ferdig, frossen bunn.
Det gjør jeg ofte. Både på Ica og Rimi har de bl.a. noe de kaller for Pizza Margherita, laget av billig produsenten Euroshopper. Det står på pakken at det er ekte italiensk pizza. Ok, dem om det. Hun Margherita må ha vært svært billig, siden dette kun består av en bunn og tomatsaus.
Men det passer helt perfekt til min bruk. Også koster den bare 15 kroner i tillegg. Kjøper ofte flere sånne og har i fryseren.

Denne kan du ta rett fra fryseren, og legge på alt det du måtte ønske av fyll.
Jeg valgte i dag frisk sjampingjong, mye løk, frisk paprika, salami. Krydret det litt med aromat(forsiktig med salte krydder når en bruker salt kjøtt som salami), hvitløk, peppermix og Herbes de Provence. La på toppen 5 skiver med Jarlsberg ost, og mest for pynt, noen skiver salami på toppen. Dette tok 4 minutter.
Inn i ovnen med den, 15 minutter senere, er den ferdig.
Litt salsa fra taco middagen som det lille ekstra.

På under 20 minutter altså, har jeg laget og servert en pizza med det jeg ønsker. Smaker 10 ganger bedre en det ferdig frosne sølet en kjøper.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.