Category: Fisk og skalldyr

4 alternative fiskepinne-middager

Er du lei av kjedelige fiskepinnemiddager? Lure unger til å spise mer fisk? Eller kanskje du vil friske opp en middag på budsjett? Her er 4 alternative fiskepinne-middager du kan prøve.

Det var på oppfordring fra ei bekjent, at jeg tok utfordringen. Med litt hjelp fra Google, endte det opp med disse 4. Det finnes dusinvis av flere måter, men jeg syntes disse smakte best.

Sesampanert ovnsbakt laks, agurksalat og purrepotet

Sesampanert ovnsbakt laks er ikke noe nytt. Flere har profilert lignende lakseretter før. Jeg har bare aldri prøvd å panere med sesamfrø selv før. Siden jeg hadde en del sesamfrø igjen etter en del asiatiske retter, var det på tide å prøve. Men nettopp fordi jeg hadde spist så mye asiatisk mat i det siste, ville jeg ikke ta det helt ut med smakene fra østen.