Chicken Nuggets

Ok, da er jeg i en steam på panering igjen.

Men når jeg var i butikken i dag, så fant jeg kylling kjøttdeig på tilbud, og det slo meg at jeg er da flinkere til å lage mat enn de på fastfood kjeden(nevner ikke navn).

Chicken nuggets er jo ekstremt lett å lage.

Jeg tok kylling deigen oppi en bolle. Tilsatte mel, da den er veldig våt og slapsete. (JA den lukter ikke godt heller når du åpner pakken).
Som sagt, tilsatte mel, nok til at den ble medgjørlig. Skal jo lage små kjøttboller av den. Så litt krydder, salt og nykvernet pepper, og litt hvitløks pulver.

Så tok jeg å raspet litt kavring. Ja de skal paneres, men denne deigen er fortsatt litt våt, så da trenger jeg ikke å duppe den i egg først.
Så rullet jeg små kjøttboller, hadde de i det raspete brødet, dekket de godt til med brød, og så la de på en rist. (Husk fuktige hender når du lager kjøttbollene, så deigen ikke kleber).

Så var det bare å sette de i ovnen, 200 grader, i 10-15 minutter. De blir svært fort ferdig, men tiden er avhengig av størrelsen.

Som tilbehør til dette laget jeg en dip.
2 dl rømme, 1 dl ketchup (burde brukt tomat pure) , Estragon, Basilikum og Worchestershire saus. Ja litt nykvernet pepper her også.

Serverte litt erter og Hasselback potet til så jeg ikke lignet for mye på en fastfood stakkar.