Test: Bjerke Salami med parmesan

Denne har fort blitt min favoritt. Er så lei de vonde, harske, oversalte salamipølsene en finner rundt omkring. Jeg kjøpte en pakke salami fra et av de store selskapene her forrige uke, og jeg orker ikke spise den opp. Ok, kanskje jeg bruker den på pizza.

Salami er som regel noe jeg bare puttet i handlekurven. Aldri mer. Jeg har blitt Bjerke fan.

bjerkesalamiBjerke har her en oppskrift på salami som er utrolig velbalansert. Passe salt. Grei god kjøttsmak. Parmesanen kommer bare svakt frem, noe som er helt perfekt. Smaken er mild men distinkt, dette er den beste og mest harmoniske salamien jeg har smakt, som er å finne på det vanlige norske markedet pr. dags dato.

P.s. Jeg tar ikke hensyn til fett og salt-innhold/sunnhets verdier. Jeg bryr meg kun om smaken. Og smaken her er ganske enkelt super.

bjerkesalami2

Ja den er en anelse dyrere enn mange tilbuds-salamier, men den er verdt hver krone. Smilet den påtvinger deg til frokost eller lunsj er uvurderelig.

Prøv den du, skal ikke se bort fra at den åpner en ny salami-verden for deg også.

Terningkast 6

 

One comment

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.