Kyllingfilt med BBQ saus

Ja, jeg bruker mye BBQ saus om dagen. Men det er godt, og jeg må bruke opp de flaskene jeg har.

Denne gangen går det ut over kyllingfilet.
Men først, setter jeg på potetbåter.

Deretter, krydrer jeg kyllingfileten. Har funnet en ny krydder, som jeg synes er fantasisk god, nemlig Roasted Garlic and Pepper fra Santa Maria. Denne synes jeg er svært god, kommer også med kvern, så det blir litt friskere smak.

Som sagt, kryddrer, med Garlic and Pepper, og Aromat. Deretter oppi en varm stekepanne. La det stekes litt på begge sider (for å lukke porer, beholder fuktighet) før jeg tar de opp på en tallerken.

Smurte de inn, på alle sider, med Jack Daniels Hikory Brown Sugar BBQ saus. Denne sausen er litt dyr, men den er fabelaktig god.

Når de var smurt inn, hadde jeg de inni ovnen på rist.

Mens de var i ovnen, så jeg etter grønnsaker. Litt tomt i skapet om dagen, må bli flinkere med grønnsaker.
Fant en siste sjampingjong, krydret denne med Aromat og og inn i ovnen på risten ved siden av kyllingen. Fant en paprika, som jeg skar på langs. Krydret denne med salt og pepper, og stekte de i stekepannen. Saus til dette hadde jeg ikke lyst på.

Søndags middagen var ferdig. Nå er det bare å finne fjernkontrollen til TVen, så er Søndagen reddet.